Akadálymentesítési beállítások

  8638 Balatonlelle, Petőfi u. 2
+36 (85) 554 - 930 | polghiv@balatonlelle.hu

A közfeladatot ellátó szerv által nyújtott vagy költségvetéséből finanszírozott közszolgáltatások megnevezése, tartalma, a közszolgáltatások igénybevételének rendje, a közszolgáltatásért fizetendő díj mértéke, az abból adott kedvezmények

1./ Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás: Balatonlelle Város területén a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást Balatonlelle Város Önkormányzatával kötött hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződés alapján a DBR Dél-Balaton Régió Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, mint közszolgáltató látja el. A DBR Dél-Balaton Régió Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság köteles a közszolgáltatást a PELSO-KOM Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (8693 Lengyeltóti, Zrínyi u. 1-3) mint teljesítési segéd (közszolgáltatói alvállalkozó) bevonásával végezni.

Rendelet: Hulladékgazdálkodás

2./ Temetkezési közszolgáltatás:

Balatonlelle város közigazgatási területén a köztemetők fenntartásával és üzemeltetésével összefüggő feladatokat kizárólag a Somogy Temetkezési Kft  (7400 Kaposvár, Rákóczi tér 1., Telephely: 8638 Balatonlelle, Temető utca 7.) látja el.

Rendelet: A temetők rendjéről és a temetkezési tevékenység végzéséről